Installatiebedrijf Santes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSTALLATIEBEDRIJF

ONDERHOUDSBEDRIJF A. SANTES

Noordstukkendrift 1
9496 PG   Bunne

Telefoon: 0592 545107

Mobiel:  06 25396674

Fax : 0592 545801

CV-KETELS, BADKAMERS EN KEUKENS

 

Installatiebedrijf

 

CV-KETELS

 

Installatiebedrijf, onderhoudsbedrijf en reparatiebedrijf A. Santes uit Bunne is gespecialiseerd in het installeren van cv-ketels. Wij adviseren in de meeste gevallen een cv-ketel van het merk Nefit, maar in principe is het plaatsen van ieder merk mogelijk. Daarnaast kunnen wij het onderhoud verzorgen. Ook bij een eventuele storing aan uw cv-ketel bent u bij ons aan het  juiste adres.

 

CV-ketels

CV-KETELS

 

Gezien onze thuishaven Bunne (gemeente Tynaarlo; Noord-Drenthe, enkele kilometers van de grens met de provincie Groningen) verrichten wij veel van onze werkzaamheden met betrekking tot het installeren en repareren van cv-ketels in het gebied, dat de volgende plaatsen omvat: Assen, Bunne, De Groeve, De Punt, Donderen, Glimmen, Groningen, Haren, Leek, Lieveren, Norg, Oudemolen, Peest, Peize, Roden, Schipborg, Tynaarlo, Ubbena, Vries, Winde, Yde, Zeegse, Zeijen, Zevenhuizen en Zuidlaren.

   

Installateur A. Santes geeft u graag meer informatie over de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw centrale verwarming.

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign:

Roy