Installatiebedrijf Santes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSTALLATIEBEDRIJF

ONDERHOUDSBEDRIJF A. SANTES

Noordstukkendrift 1
9496 PG   Bunne

Telefoon: 0592 545107

Mobiel:  06 25396674

Fax : 0592 545801

CV-KETELS, BADKAMERS EN KEUKENS

 

Installatiebedrijf

 

KEUKENS

 

Installatiebedrijf A. Santes uit Bunne is het juiste adres voor de renovatie van

oude keukens en de montage van nieuwe keukens.

 

Installateur Santes installeert keukens voor verschillende keukenzaken. Daarnaast is het mogelijk ons in te huren voor het plaatsen van een zelfbouwkeuken, inclusief de installatie en de benodigde aansluiting van alle inbouwapparatuur op elektra, gas, water en afvoer.

Ook is het mogelijk ons in te huren voor voorbereidende werkzaamheden. Dit kunnen zowel werkzaamheden zijn, die gedaan moeten worden om nieuwe keukens te monteren in nieuwbouwwoningen, als werkzaamheden die nodig zijn bij een keukenrenovatie. U kunt hierbij denken aan zaken als: waterleiding omleggen, elektriciteit aanleggen, afvoer verleggen en gasaansluiting verplaatsen.

Verder kunnen aanvullende werkzaamheden, zoals tegelwerk en stucwerk, door ons verzorgd worden.

 

Een voorbeeld van een keuken:

Keukens

 

Ook het tegelwerk kunnen wij voor u verzorgen:

Keuken

 

Afhankelijk van de grootte van het werk, kan ons gebruikelijke werkgebied (Assen, Bunne, De Groeve, De Punt, Donderen, Glimmen, Groningen, Haren, Leek, Lieveren, Norg, Oudemolen, Peest, Peize, Roden, Schipborg, Tynaarlo, Ubbena, Vries, Winde, Yde, Zeegse, Zeijen, Zevenhuizen en Zuidlaren) uitgebreid worden tot geheel Groningen, Friesland en Drenthe en zelfs tot een landelijk werkgebied.

 

Wij kunnen dus de keukenmontage of een complete keukenrenovatie verzorgen. U kunt ons ook inschakelen voor bepaalde werkzaamheden, die nodig zijn tijdens het gehele traject tussen aankoop van keukens of zelfbouwkeukens en afwerking.

 

Voor meer informatie over keukenmontage en keukenrenovatie

kunt u contact opnemen met: Installatiebedrijf Santes.

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign:

Roy